Menu

Ob naročilu izdelka v spletni trgovini Promo-market.si se ni potrebno registrirati. Za nakup so dovolj podatki o naslovu plačnika/podjetja oz. naslov za dostavo in e-naslov. Z uspešno oddanim naročilom oz. nakupom na spletni strani soglašate z vsemi pogoji poslovanja, ki so navedeni na spletni trgovini Promo-market.si.

Naročanje:

Vsa naročila potekajo preko spletne trgovine www.promo-market.si in so dostopna 24 ur na dan in 7 dni v tednu. Izbirate lahko med vsemi objavljenimi izdelki, če pa želenega artikla ni na zalogi nam pošljite poizvedbo na narocila@promo-market.si in obvestili vas bomo ali je dobava možna. Pred potrditvijo naročila preverite zalogo. Za povpraševanje po drugačnih količinah ali za vse druge informacije pošljite povpraševanje na tamara@promo-market.si. Cene veljajo do trenutka objave novega cenika na spletni strani. Vse cene izdelkov v spletni trgovini Promo-market.si so v EUR, brez DDV (22 %). Izdelke dostavlja Pošta Slovenije d.d., nudimo tudi možnost osebnega prevzema na naslovu PE Sokolska 45, 2000 Maribor. Pridružujemo si tudi pravico o izbiri druge dostavne službe, v kolikor je to v korist kupca/naročnika.
Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko kupec na spletni strani odda naročilo in/ali potrdi osnutek določenega izdelka preko e-pošte. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji obvezujoči tako za ponudnika, kot za kupca. Znižani izdelki so označeni z oznako POSEBNA PONUDBA/AKCIJA.

Status naročila:

Status vašega naročila prejmete preko e-pošte. Vsako spremembo vašega naročila dobite na vaš e-naslov katerega ste navedli ob nakupu. Prav tako prejmete e-pošto v primeru priprave raznih osnutkov v zvezi z dotiskom in izdelavo, zato je spremljanje vaše e-pošte pomembno. Pri nekvalitetnih datotekah za tisk ne odgovarjamo za kvalitetno reprodukcijo le teh pri tisku, boste pa o tem predhodno obveščeni.

Dobavni rok:

Roki dobave so odvisni od artikla, predvidoma velja rok dobave 3 – 5 delovnih dni. Za artikle, ki bodo za vas izdelani po naročilu boste o roku dobave obveščeni preko e-poštnega naslova, katerega ste navedli ob nakupu.

Plačilo:

-po predračunu
Kupcu preko e-pošte izdamo račun/predračun za naročeno blago, ki ga poravna z nakazilom na TRR podjetja. Blago bo odposlano v dogovorjenem roku, takoj ko bo na TRR podjetja razvidno, da je bilo plačilo uspešno izvedeno.

Izjava o varovanju osebnih podatkov:

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika/naročnika. Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila, pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostalo potrebno komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

SAMO ZA VAS, ENKRATNA, VROČA PONUDBA, KATERE NIKAKOR NE SMETE ZAMUDITI:

  TOP